DESIGN FOR FOOD CULTURE: A PROPOSITION OF POSSIBLE RELATIONS FOR THE SUSTAINABLE LOCAL DEVELOPMENT OF SMALL BRAZILIAN COMMUNITIES: DESIGN PARA A CULTURA ALIMENTAR: UMA PROPOSIÇÃO DAS RELAÇÕES POSSÍVEIS PARA O DESENVOLVIMENTO LOCAL SUSTENTÁVEL DE COMUNIDADES BRASILEIRAS DE PEQUENO PORTE

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DESIGN FOR FOOD CULTURE: A PROPOSITION OF POSSIBLE RELATIONS FOR THE SUSTAINABLE LOCAL DEVELOPMENT OF SMALL BRAZILIAN COMMUNITIES: DESIGN PARA A CULTURA ALIMENTAR: UMA PROPOSIÇÃO DAS RELAÇÕES POSSÍVEIS PARA O DESENVOLVIMENTO LOCAL SUSTENTÁVEL DE COMUNIDADES BRASILEIRAS DE PEQUENO PORTE

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dc.creator Lepre, Priscilla Ramalho
dc.creator Castillo, Leonardo
dc.creator Peruccio, Pier-Paolo
dc.date 2023-04-02
dc.date.accessioned 2023-05-29T21:33:13Z
dc.date.available 2023-05-29T21:33:13Z
dc.identifier https://ojs.sites.ufsc.br/index.php/mixsustentavel/article/view/5752
dc.identifier.uri https://repositorio.ufsc.br/handle/123456789/246760
dc.description By investigating the possible relationships between Design and the food culture of small Brazilian communities, it was concluded that this is a field of high systemic complexity, great epistemological scope and multi- and trans-dimensional impacts that must be urgently addressed by Design, in order to avoid, among others, property and socio-biodiversity losses. en-US
dc.description Ao Investigar as relações possíveis entre o Design e a cultura alimentar de comunidades brasileiras de pequeno porte,  concluiu-se que este é um campo de alta complexidade sistêmica, grande alcance epistemológico e de impactos multi e trans dimensionais que deve ser abordado com urgência pelo Design, para que se evitem, entre outros, perdas patrimoniais e da sóciobiodiversidade. pt-BR
dc.format application/pdf
dc.language por
dc.publisher UFSC - Federal University of Santa Catarina pt-BR
dc.relation https://ojs.sites.ufsc.br/index.php/mixsustentavel/article/view/5752/5116
dc.rights Copyright (c) 2022 Leonardo Castillo, Priscilla Ramalho Lepre, Pier-Paolo Peruccio pt-BR
dc.rights https://creativecommons.org/licenses/by/4.0 pt-BR
dc.source Mix Sustentável; Vol. 9 No. 2 (2023): Mix Sustentável (edição regular); 207-209 en-US
dc.source MIX Sustentável; v. 9 n. 2 (2023): Mix Sustentável (edição regular); 207-209 pt-BR
dc.source 2447-3073
dc.source 2447-0899
dc.subject Resumo pt-BR
dc.title DESIGN FOR FOOD CULTURE: A PROPOSITION OF POSSIBLE RELATIONS FOR THE SUSTAINABLE LOCAL DEVELOPMENT OF SMALL BRAZILIAN COMMUNITIES: DESIGN PARA A CULTURA ALIMENTAR: UMA PROPOSIÇÃO DAS RELAÇÕES POSSÍVEIS PARA O DESENVOLVIMENTO LOCAL SUSTENTÁVEL DE COMUNIDADES BRASILEIRAS DE PEQUENO PORTE en-US
dc.title DESIGN PARA A CULTURA ALIMENTAR: UMA PROPOSIÇÃO DAS RELAÇÕES POSSÍVEIS PARA O DESENVOLVIMENTO LOCAL SUSTENTÁVEL DE COMUNIDADES BRASILEIRAS DE PEQUENO PORTE: RESUMO DE TESE pt-BR
dc.type info:eu-repo/semantics/article
dc.type info:eu-repo/semantics/publishedVersion


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  • Mix Sustentável [625]
    Periódico Científico Interdisciplinar: Arquitetura e Urbanismo, Design e Engenharias

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